Smartlog v3 » Everything under the Sun » Tips i gang med at Rens dit hjem
Opret egen blog | Næste blog »

Tips i gang med at Rens dit hjem

26. Jun 2012 08:50, crooner

Ville det ikke være fedt, hvis vi alle leve i et rent og grønt miljø ? Hvis du er enig med mig så vi skal først starte med vores egen personlige fristed, Home.

Hjem er hvor vi føle sig trygge og lyd. Det er hvor vi udvikler vores børns liv og så godt som vores. En sund familie kommer fra et rent hjem. Vi kan finde det en smule besvær, men hey, det for vores egen skyld at gøre det sted, vi boede i et bedre.

Start kan være en smule svært som hvordan man kan begynde, men jeg foreslår, at du først hente de små ting, der er på dit gulv. Sæt dem på en vasketøjskurv eller i en stor kasse og placere dem på et værelse med en meget mindre rod.


Badeværelse

Ryd op og lagt væk de gamle barbermaskiner og tom flaske shampoo på din skraldespand. Alt hvad der er ikke værdig til at holde længere skal smides væk. Så rense din håndvask og spejl samt vinduet i dit badeværelse. Den bedste måde at rengøre et spejl er at bruge en gammel avis. Har dit badeværelse gulvet fri for vand så godt. Så gå ud og tømme din skraldespand.

Køkken

Saml alle de beskidte tallerkener fra overalt i dit hus. Vask dem først og rengøre din vask. Organiser pladerne, gafler, skeer, knive og andre foderstoffer, der er nødvendig i dit køkken. Tør dirts på dine skuffer og borde. Arranger stolene omkring bordet i overensstemmelse hermed.

Living Room


Støv op dem, møbler og ændre tilfælde af din sofa og dens puder. Støvsug dine tæpper og fjerne de unødvendige ting på din stue. Arranger magasiner og andre bøger ved siden af ​​sofaen eller sætte dem over bordet.

Soveværelse

Først en god ting at gøre, er at fjerne alle dine tøj fra dit skab. Adskil det tøj, som du ikke bære længere til dem, du ofte bære. De fleste værelse blev rodet på grund af dit tøj, så det ville være bedre, hvis det tøj, du ikke bruger ikke vil blive set og blive kastet op i din seng eller på gulvet.


Hvis du stadig venter på et show som Extreme Makeover at gå til dit hus og rense og arrangere din foderstoffer for dig, vil du vente for evigt, så jeg foreslår du bedre komme i gang med at gøre dit hjem til et Hjem!

Forvisset om, at du ikke vil have en problemfri på udkig efter din foderstoffer igen, hvis du holder dit hus organisere, som du kan. Hvis du ikke kan rent faktisk gøre det hver gang og derefter hyre nogen til at gøre dette for dig. Der er masser af virksomheder omkring der tilbyder rengøringsservice.

Jeg skal advare dig om, at hvis du vælger at ansætte en person, så sørg for at der er et familiemedlem, der vil være i dit hus til at se efter renere. Du ønsker ikke dit fødevarer at blive stjålet gør du? Bare sørg for at du går til en virksomhed med betroet medarbejder.

Brug internettet, kigge efter anmeldelser om rengøring virksomheder, der vil du finde, hvis de er tillid værdig eller ej.

Tags